Съдят шестима в Перник за различни провинения

Шестима се изправят пред правосъдието за различни престъпления, съобщават от пресцентъра на МВР.

Трима перничани ще отговарят за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице. Престъплението е извършено на 02 март тази година, когато бил нанесен побой на крупие, работещо в игрална зала в гр. Брезник. Привлечени като обвиняеми са 24-годишните Д.Б. и М.В., както и 31-годишният А.С. Тримата ги заплашва наказание „лишаване от свобода“ до 2 години или „пробация“.

32-годишна радомирка е шофирала автомобил с 1, 30 промила алкохол в кръвта. Г.О. била проверена на 14 юли през нощта, управлявайки „Мазда“ по ул. „Дупнишка“ в гр. Радомир. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

24-годишен перничанин ще бъде съден за шофиране на автомобил под въздействието на наркотици. На 17 юли тази година, в гр. Перник бил проверен „БМВ“, управляван от М.Б./24 г./ При изпробването му с техническо средство е установено, че е употребил амфетамин и канабис. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.  

38-годишният В.З.от гр. Перник застава пред Темида за управление на нерегистриран лек автомобил Мицубиши „Паджеро“.  Мъжът бил проверен на 26 април тази година, в областния град.  
Работата по случаите продължава съвместно със съответните Районни прокуратури.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини