„Шумните съседи“ са новите шампиони на турнира по футбол в Млечино

Отборът на „Шумните съседи“ от Кърджали с капитан Христо Николов (Дангалака) спечели традиционния турнир по футбол на малки врати в Млечино. Във финалната среща талантливите футболисти от областния град победиха трудно с 5:3отбора на „Върбица“ от кирковското село Бенковски  с капитан Борислав Големанов, миналогодишни победители в надпреварата. Точни за „Шумните съседи“ бяха Христо Николов (4 гола) и Димитриос Николов, бивш футболист на „Арда“.

До финала „Шумните съседи“  разгромиха със 7:1 вторият състав на кърджалийското село Кобиляне, след което надиграха с 3:0 и тима на квартал „Прилепци“ от Кърджали.На трето място остана първият състав на „Кобиляне“.

Призьоритебяха наградени от областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан и кмета на Млечино Гюлистан Садула с купа, грамота и парична награда.

За голмайстор и най-добър футболист на турнира бе отличен капитанът на „Върбица“ Вальо Драганов, който реализира 7 попадения. Отличието за най-красив гол отиде при Димитриос Николов.

„Щастливи сме, че спечелихме купата на Млечино. Стана спортменски турнир. Всички отбори бяха равностойни, но в крайна сметка заслужен успех за най-добрия отбор в надпреварата“ заяви след финалния двубой капитанът на „Шумните съседи” Христо Николов.

В надпреварата участваха девет отбора. Играха се две полувремена по 15 минути.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини