XXIV-ти Медждународен фолклорен фестивал в Пловдив (Програма)

Изображение 1 от 2

    За 24-та поредна година Пловдив ще е домакин на Международния фолклорен фестивал. Танцови колективи от цял свят ще представят с много красота, талант и добро настроение незабравима феерия от цвят и ритми на едно от най-емблематичните места в града - Античния театър.
    В тазгодишното издание, което ще е между 30 юли и 3 август, ще си дадат среща представителни фолклорни състави от България, Грузия, Индонезия, Македония, Мексико, Словения, Украйна, Франция, Холандия и Чехия. Всяка вечер от 17.30 ч. ще се състоят дефилетата на съставите. Те ще тръгват от „Дом Левски”, ще преминават по Главната улица и ще стигат до сцената на пл. „Стефан Стамболов”, където ще изнасят кратки концерти. Програмата ще продължава с официалните вечерни представяния на участниците на сцената на Античния театър от 20:00 ч.

    Входът за събитията е свободен.

    Церемонията по откриването ще е на 30 юли, понеделник, от 20:00 ч. на Античния театър. На същата сцена в последната вечер – 3 август, от 20:00 ч. ще се състоят Гала-концертът и церемонията по официалното закриване на събитието.

    П Р О Г Р А М А
    ХXIV Международен фолклорен фестивал Пловдив’2018:

    30 юли, понеделник
    18:00 ч. Концерт на открита сцена на пл. „Стефан Стамболов” с участието на колективи от Грузия, Индонезия, Македония, Мексико, Словения, Украйна, Франция, Холандия, Чехия, Академичен фолклорен ансамбъл при АМТИИ
    20:00 ч. ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ на ХXIV Международен фолклорен фестивал – Античен театър

    31 юли, вторник
    18:00 ч. Концерт на Открита сцена на пл.„Стефан Стамболов” с участието на колективи от Грузия, Индонезия, Мексико, Словения, Холандия, Чехия.
    20:00 ч. Концерт на Античен театър

    1 август, сряда
    18:00 ч. Концерт на открита сцена на пл.„Стефан Стамболов” с участието на колективи от Македония, Словения, Украйна, Франция, Холандия, Чехия, Академичен фолклорен ансамбъл при АМТИИ.
    20:00 ч. Концерт на Античен театър

    2 август, четвъртък
    18:00 ч. Концерт на открита сцена на пл.„Стефан Стамболов” с участието на колективи от Грузия, Индонезия, Македония, Мексико, Украйна, Франция.
    20:00 ч. Концерт на Античен театър

    3 август, петък
    18:00 ч. Концерт на открита сцена на пл.„Стефан Стамболов” с участието на колективи от Грузия, Индонезия, Македония, Мексико, Словения, Украйна, Франция, Холандия,Чехия, Академичен фолклорен ансамбъл при АМТИИ
    20:00 ч. ГАЛА-КОНЦЕРТ и церемония по закриване на XXIV Международен фолклорен фестивал на Античен театър

     

    Източник: asenovgrad.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини