Applе спират производството на iPhone X и iPhone SE заради iPhone X (2018)

Аpple ще инвестират внушителни средства за маркетинг в опит да промотират тазгодишните си смартфони, които ще бъдат представени през есента. Предстоящото трио модели iPhone X (2018) ще предложи по нещо за всеки вкус и ще имат различни като големина дисплеи и поне два от тях ще разполагат с OLED дисплеи. Едва ли е изненадващо, че компанията ще измести изцяло фокуса към новите си устройства, за да предпостави успеха им на пазара, предаде Barrons.

Технологичният гигант си постави за цел да продаде над 91 млн. броя на новите смартфони до края на календарната година. За да успеят да се доближат максимално до тази стойност Apple прекратяват изцяло производството на iPhone X и iPhone SE. По този начин компанията ще пренасочи всички налични средства и потенциал към тазгодишните си модели. Още в началото на 2019г. Apple стартират производството на още 92 млн. броя на новите смартфони.

Всички тези цифри показват категорично, че компанията прогнозира да продаде рекорден брой смартфони от предстоящата си генерация, която ще наследи iPhone X. На този етап не разполагаме с информация за планирано спиране на производството на други популярни модели на Аpple като iPhone 7 и iPhone 8. Не ни остава нищо друго освен да се въоръжим с търпение, за да проследим дали iPhone X (2018) ще се превърнат в най-успешните им модели досега.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини