Пътна полиция не може да насмогне да лови нарушители в Кърджалийско

Тази нощ в 2 часа в РУ-Кърджали е задържан водач, управлявал автомобил след солидна почерпка. 44-годишният мъж се движил с „Опел“ и бил спрян за проверка в района на автогарата в областния център. Тестът за алкохол отчел 2,62 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но шофьорът е отказал кръвна проба за анализ. Образувано е бързо производство.

Водач, допуснал пътно произшествие в Момчилград на 9 юли около 2,30 часа, е управлявал след употреба на алкохол, стана ясно от резултата от химическия анализ на кръвната проба, който е 2,29 промила. 29-годишният шофьор на „Мерцедес“ се блъснал в жилищен блок на ул.“Сан Стефано“ в града. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в РУ-Момчилград.

С постановление на Районната прокуратура в Момчилград е образувано досъдебно производство в РУ-Джебел по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс. При извършена проверка в село Мишевско полицаи установили, че 33-годишен управлява нерегистриран автомобил „Фиат“. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Св
    Светльо
    0 0
    19:06, 13 юли 2018
    Здравейте! Всеки който е карал в Кърджали или областта,е наясно че видите ли регистрация започваща с “К” да бяга. Имам чувството че едно 80% от шофьрите там са вродено некъдърни. Аз съм от гр. Хасково ние също не спазваме кой знае колко правилата но сравнение с Кърджалийци сме китки. Елементарни правила за движение и знаци за тях са непонятни.
Последни новини