Оригиналният Ландо Калризиан се завръща в "Междузвездни войни: Епизод IX“

Били Дий Уилямс изглежда ще се завърне в култовата роля на Ландо Калризиан. Слуховете за това започнаха наскоро, след като актьорът отказал участие на предстоящо събитие заради натоварена със снимки програма, а сега бяха потвърдени от източници на The Hollywood Reporter.

Ландо е един от най-популярните герои от оригиналната трилогия от появата му е в "Империята отвръща на удара“ до "Завръщането на джедаите" през 1983 год. След това  той озвучава Ландо за различни анимации и игри. Завръщането на Уилямс в "Междузвездни войни: Епизод IX“ засега не е официално потвърдено от продуцентите

След провала в боксофиса на "Соло: История от Междузвездни войни".на този етап Disney и Lucasfilm стопираха всички spin-off проекти.  Засега слуховете за самостоятелен филм от вселената на "Star Wars", посветен на Ландо, ще си останат слухове, колкото и да бе харесан от феновете и кинокритиците Доналд Глоувър в ролята на галактическия контрабандист.

Кери Ръсел вече се присъедини към каста на „Междузвездни войни: Епизод IX“, Режисьор на отново е Дж. Дж. Ейбрамс („Междузвездни войни: Силата се пробужда“), койтo е и сценарист заедно с Крис Терио („Лигата на справедливостта“, „Арго“). В главните роли - Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Адам Драйвър, Кери Ръсел и други. Снимките на  Епизод IX трябва да започнат това лято.

Премиерата е 20 декември 2019. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини