Пет катастрофи през почивните дни в Кърджалийско

Пет са пътните произшествия за последните три дни в областта, като четири от тях са вследствие на движение с несъобразена скорост. Пострадалите са четирима, две жени са били настанени в болница.

83-годишна пешеходка била блъсната в Момчилград от 42-годишен водач, който при движение на заден ход не се убедил, че пътят зад него е свободен и ударил възрастната жена. Пострадалата била прегледана в Центъра за спешна помощ в Кърджали и оставена под наблюдение в болницата.

36-годишна жена катастрофирала с автомобила си в района на село Върбен и също била настанена в кърджалийската болница със счупена ръка. Травмата тя получила, след като се блъснала с колата в еластична ограда и след това се преобърнала в крайпътна нива.

На бул.„Беломорски“ в Кърджали 66-годишен мъж ударил намаляващ пред него скоростта автомобил. На същия булевард лек автомобил, управляван от 59-годишна жена, се блъснал в дърво. 61-годишен пътник в колата бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Тестовете за алкохол на водачите от тези произшествия са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове по ЗДвП.

На ул.„Сан Стефано“ в Момчилград 29-годишен шофьор се блъснал в жилищен блок. На водача била оказана медицинска помощ. По-късно е бил освободен за домашно лечение. Отказал е тест за алкохол. Взета е кръвна проба за анализ и е съставен акт по ЗДвП.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини