Култовият ресторант „Москва“ отново възкръсна за живот, амбицията е отново да бъде любимия за кърджалийци

Изображение 1 от 5

    Култовият ресторант „Москва“ отново възкръсна за живот, като амбицията на стопаните му е той отново да стане любимо място за кърджалийци. „Москва“ отвори врати с изискан коктейл за отбрани гости в събота вечер. За добрата музика се погрижи Евгени Крумов.

    При прерязването на лентата управителят Екатерина Горчева припомни, че ресторантът е с най-дълга история в града. Той е построен през 1955 г.   Привличал е поколения наред кърджалийци и гости на града. Присъстващите приветстваха собственика на ресторанта д-р Атанас Ангелов. Той обеща да помага с опита си на новият стопанин Деян Максимов. Максимов преряза лентата с благодарност на младия екип, благодарение на който ресторантът е отворил врати, в посочения от него срок. Разчитаме на симбиоза между младостта и опита, подчерта Деян Максимов. Той изрази и благодарност към фирмите, осъществили ремонт на ресторанта.

    Ръководството на култовото заведение залага на традициите в местната кухня, обогатени с нови елементи. Само салатите са 18 вида. За възрастните привлекателни освен специалитетите от българската кухня, ще бъдат и заемки, придобили популярност. Предлага се класическа италианска пица „Маргарита“ с възможности за различни добавки. Помислено е и за най-малките: има детско меню. Ще се радват и на домашна лимонада.

    Според Катя Горчева ресторантът винаги е бил висококатегориен, красив и пропит с празнична атмосфера. Той ще бъде такъв и в бъдеще. Ще се възстановят музикалните вечери, като джем сешъни, рок вечери, сбирки посветени на народните танци.

    Винените вечери отново ще предлагат изкушение за любителите. Ще има презентация на отбрани вина от водещи изби, както и дегустация на домашни вина. Местните майстори ще получават грамоти, след оценка на клиентите.

    Отново ще се предлагат възможности за коктейли, бизнессрещи, срещи на випуски, сватби, кръщенета. Чудесните новогодишни вечери също ще бъдат част от живота на ресторанта.

    Георги Кулов

    Снимки: Фото Фери

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини