Къде изчезнаха милионите на Джони Деп

Журналист от Rolling Stone прекарал 72 часа с Джони Деп, за да прегледа финансите му и да се ориентира в сложната ситуация с неговите съдебни искове.

Джони Деп изглежда е прахосал състоянието си и има милиони дългове. По думите на журналиста, той води начин на живот, какъвто не може да си позволи. Например има 14 къщи, дава няколко милиона долара месечно за частни полети и, според финансовите отчети, харчи 30 хил. долара за вино, пак ежемесечно. Но звездата от „Карибски пирати“ отрича това последното:

„Обидно е да се твърди, че съм похарчил 30 хиляди долара за вино, защото харча много повече“, казва Джони Деп

В момента актьорът съди своите бивши мениджъри и ги обвинява в разхищения. Той твърди, че компанията TMG не го е държала в течение относно финансовата ситуация, затова не е могъл да спре разхищенията. Той ги обвинява и че зад гърба му са изплатили 7 млн. долара на сестра му.

Журналистът обаче счита, че документите от архива на Деп говорят, че той е знаел за своето положение. Авторът се съмнява, че актьорът ще спечели делото, още повече, че мениджърите му са подали ответен иск.

Това е зашеметяващ фал за човек, когото списание „Форбс“ класира като най-високоплатеният актьор на Холивуд от юни 2009 г. до юни 2010 г. От всичките си участия във филми Джони Деп е получил 650 милиона долара, според изданието. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини