12 отбора по мини-футбол се включват за „Pаradise Cup“ в Кърджали

Дванадесет отбора ще се впуснат в летен турнир по мини футбол в Кърджали. Надпреварата носи името „Paradise Cup“, а в нея ще се включат отбори от града и региона. Организатори са Българска асоциация мини футбол (БАМФ) в Кърджали и Футболен клуб „Арда 1924“.

Част от претендентите за титлата, които ще участват са: ФК „Джебел“, ФК „Припек“, „Ю ЕС Инженеринг“, „Global Net“, ФК „Докторите“, ФК „Арда“ и ФК „Импулс“. Освен тях с интерес се очаква участието на шампионите от „Купата на Лигата“ - ФК „Арда 1924“ и това на FC „One Minute“, които се класираха четвърти в предходният турнир. Финалистът от „Фен Купа Каменица Хасково 2018“ - ФК „Зелениково“ също е сред участниците. Освен тях в „Paradise Cup“, участие ще вземат и два нови отбора. Това са ФК „Граничар“ и FC „The Team“.

Турнирът ще започне на 12 юли, а срещите ще се провеждат на изкуствения терен на СУ „П.Р.Славейков“. Жребият ще бъде изтеглен на 26 юни, а след това ще бъде обявена и програмата на състезанието.
Припомняме, че голямата награда, а именно „Уикенд в планината за целият отбор“ ще бъде дадена на най-коректният отбор, избран от зрителите. Освен  стандартните предметни награди шампионът пък ще има удоволствието, за една вечер да бъде гост на ресторант „Парадайз“, където ще има възможност да се наслади на страхотната кухня.

Гюнер Шукри
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини