Задържаха младеж с амфетамини, друг - да шофира дрогиран

22-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на дрога. Снощи в 20 часа младежът е проверен от униформените полицаи на улица „Хасковска“ в Димитровград с управлявания от него лек автомобил Фолксваген.

При проверка в дрехите му е намерено полиетиленово пликче със зеленикаво прахообразно вещество с тегло 1,5 грама, реагиращо на амфетамин при полеви наркотест. Образувано е досъдебно производство. Любимешките криминалисти също са отпочнали бързо производство срещу 19-годишно момче от с.Белица. Полицаите са намерили в двора на къщата му в селото засети 2 стръка марихуана.

В управленията в Харманли и Димитровград са стартирали бързи производства срещу водачи, шофиращи под въздействието на дрога. Съответно в арестите са задържани 36-годишен от с.Изворово с наличие на тетрахидроканабинол и 23-годишен димитровградчанин, управляващ колата си под въздействието на амфетамин. Същото производство е заведено и в ПУ-Симеоновград срещу 25-годишен младеж, управляващ нерегистриран по надлежния ред лек автомобил Фолксваген.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини