Задържаха непълнолетен за съхранение на дрога

17-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на наркотик. Снощи около 3 часа на улица „Ал.Константинов“ в Симеоновград е спрян за проверка лек автомобил Хонда, шофиран от 27-годишен младеж. В колата с него е пътувал и задържаният димитровградчанин, в чийто дрехи униформените са намерили 5 грама суха зелена листна маса. Полевия наркотест е потвърдил, че се касае за марихуана. Автопатрулът го е тествал и с дрегер, чиято скала е отчела наличие на метаамфетамин. Образувано е бързо производство.

Димитровградските криминалисти също са иззели марихуана от дом на булевард „Стамболов“ в Димитровград. Жилището се е обитавало от 25-годишен младеж. В него са открити 14 топчета от алуминиево фолио с канабис с тегло 5,5 грама. Иззета е и електронна везна и метален грайндер, чийто повърхности реагират на същата дрога. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ас
    Асем митов
    0 0
    23:55, 15 юни 2018
    1во -това вещество е див коноп,използва се против полски вредители,бере се по източното и северно течение на р.Марица!2ро-при положение,че милиционерите пушат див конобис,защо закачат мирните граждани?
Последни новини