Асоциацията на българските футболисти удостои Сунай Хасан с купа


Кметът на община Момчилград Сунай Хасан беше удостоен с купа от Асоциацията на българските футболисти. Наградата беше връчена от генералния секретар на организацията Георги Бойчев, а поводът е доброто сътрудничество в община Момчилград, който беше домакин на турнир по програмата за развитие на детския футбол. Поради служебен ангажимет Сунай Хасан не присъства на турнира. Купата беше получена от заместникът му Севдали Огнянов. 
В спортната проява, която продължи два дни, взеха участие 10 отбора от Кърджалийска област. Футболистите в тях бяха деца, родени през 2008 и 2009 година. Турнирът се проведе под патронажа на кмета на Момчилград Сунай Хасан.
На първо място се класира отборът на "Арда 1924" - Кърджали. Техни подгласници станаха футболистите от "Юнак" - Ардино. На трето място се класираха "Искра" - Черноочене. Четвърти станаха Перперикон, а пети "Родопи" - Момчилград. Бяха раздадени и много индивидуални награди на футболисти от отборите участници. Наградите бяха връчени от Георги Бойчев, Севдалин Овчаров, секретаря на община Бахатдин Ахмедов.
Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини