БМВ изпрати бус в ограда на селска къща

Изображение 1 от 4

    Две дечица са откарани с леки наранявания в спешното в Хасково, след като микробусът, в който пътуваха, се вряза в дворната ограда на къща. Инцидентът стана навлизане в с.Конуш този следобед. Катастрофата е непосредствено след табелата на селото от посока Хасково.

    В ситуацията обаче има и втори участник-БМВ със софийска регистрация. По първоначални данни най-вероятно виновник за катастрофата е водачът на лъскавото возило, който не е спазил дистанцията и е нацелил движещият се пред него микробус.

    Версията на шофьора на бавареца обаче е друга. Той твърди, че докато извеждал колата от завоя, който е непостредствено преди мястото на сблъсъка, бусът пред него внезапно спрял, вероятно за да завие надясно. „Предположих, че ще завива и нямах никакво време да реагирам“, каза той. В буса са пътували няколко възрастни и децата. Няма сериозно пострадали. Водъчт спомена, че са от село Криво поле.

    Ситуацията все още се изяснява на място и се оглеждат следите от спирачния път.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Жи
      Живко Иванов
      7 -1
      15:46, 26 май 2018

      Контрол на скороста е необходим както там, така и по пътя до там. Участъка между разклона за с. Войводово и с. Конуш е рисков от край време.

    • 2
      ..
      ..._1527342702
      6 -1
      16:51, 26 май 2018
      Камери трябват в България, на всеки километър поне по 3, иначе няма да се оправим...Нямаме я културата да шофираме разумно и безопасно, но за сметка на това има много комплекси за избиване, да не кажа от всички,но поне от всеки втори или трети..
    • 3
      Се
      селянин
      8 -2
      17:28, 26 май 2018
      На този път това нее първи или втори инцидент,наскоро потрошиха работния бус на едно момче от Конуш и за съжеление се чудеха как да оправдаят виновника с турско гражданство,който беше с 3,6 промила и го пуснаха на часа да си ходи.Контрол!Контрол,но не за местните само!
    • 4
      Хи
      хитлер
      3 0
      18:23, 27 май 2018
      Отново от тъмносините ни братя без 8 клас и купена книжка.
    • 5
      Хи
      Хитлер 2
      4 0
      22:11, 28 май 2018
      Хитлер тъмносинйят ти брат не виновен простак обърни внймание кво пише
    Последни новини