Попфолкпевицата Емилия и годеникът ѝ катастрофираха

Попфолкпевицата Емилия и годеникът и Жорж Башур са катастрофирали на 37-ми километър на магистрала "Тракия" в посока Пловдив.
В произшествието не е участвал друг автомобил, а причината за него е висока скорост. Колата им е навлязла от сух в мокър участък и се е получил аквапланинг.

Зад волана е бил синът на Башур, съобщава NOVA. 19-годишният младеж е най-тежко пострадал и е с опасноста за живота. Тримата са настанени в болница "Света Анна".

Шофьорът е в много тежко състояние, с тежка черепно-мозъчна травма. Хоспитализиран е в реанимацията, съобщиха от болницата. Има опасност за живота му.

Пътниците са мъж и жена, съответно с гръдна травма и лицева травма и са хоспитализирани в Клиника по хирургия и Клиника по ЛЧХ, допълват официално от лечебното заведение. В 10:00 часа днес, в болницата ще има брифинг с допълнителна информация.

Емилия официализира връзката си с Жорж през март тази година, след като стана ясно, че двамата дори са се сгодили. По неофициална информация, двамата се готвеха и за сватба през това лято.

Емилия имаше дългогодишна връзка с Коко Динев, но той така и не я отведе до олтара, макар че го дари със син и дъщеря.
През 2004 г. тя се венча за бизнесмена Красимир Георгиев, но бракът им издържа едва три години.

 

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини