Дънди прешъс металс – Крумовград нае 155 местни жители

Наетите местни жители на община Крумовград от „Дънди прешъс металс“ са 155, от тях жени – 15. Те са директно ангажирани. През месец април са наети 41 работници. Това съобщиха от компанията по време на Деня на отворените врати. Бе съобщено също, че индиректно работещи за подизпълнители на „Дънди прешъс металс“ са  232,   48 от които са жени.

Сключените  договори за услуги с местни фирми от компанията са 46. Те са свързани със следните услуги – строителни дейности: общи работи, храна, пране, хотелски услуги, поддръжка на автомобили, доставка на офис консумативи и дребна железария, строителни работи, консултантски услуги. Обща стойност на услугите е 5 780 хил. лв. (м. април – 67 409 лева). Наетите жилища  в община Крумовград от „Дънди прешъс металс“, в това число апартаменти и етажи от къщи, са 66. Средна цена на наема на месец е 520 лева.

Обявените позиции през месец април са:

Стажантска програма 2018 – 11 броя
Помощник Маркшайдер – 2 броя
Техник – Геолог – 2 броя

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Па
    патил
    0 -1
    08:04, 23 май 2018
    тази фирма с нейните постоянни реклами по повод и без повод ще я видим след време. баламосват с моного думи и разни рекламни трикове защото са гузни с тяяхното абсолютно вредно производство. но хората ще го усетят като е късно късно за тях. вижте всички бивши миньори -бронхити силикози и при "горния" на почивка.
Последни новини