Шерлок Холмс вади лупата за трети пъти през 2020 г.

Пригответе се за майсторски клас по детективска работа, защото поредицата за Шерлок Холмс на Гай Ричи се завръща отново на голям екран. Warner Bros. определи премиерата на "Шерлок Холмс 3" на 25 декември 2020 г. Робърт Дауни Младши отново ще влезе в образа на най-известния детектив, a Джуд Лоу пак ще изиграе верния му помощник д-р Уотсън.

Първите два филма в поредицата бяха режисирани именно от Ричи, но понастоящем все още не е обявено името на режисьора за третата част. Сценарият е дело на Крис Бранкато, известен с "Наркос" и "Ханибал".

Последните два филма на Ричи се представиха лошо в боксофис класацията ("Крал Артур: Легенда за меча" и "Мъжът от U.N.C.L.E."), така че е възможно партньорството на Ричи-Warner Bros. да не бъде подновено. Трябва да отбележим обаче, че първи два филма за прочутия детектив, създаден от Артър Конан Дойл се представиха отлично и заработиха над милиард долара от кината по света. Ричи понастоящем е зает с новия прочит на "Аладин" на Disney, който се очаква да излезе по кината на 24 май 2019 г. Това му оставя достатъчно време да се включи в екипа на Холмс, стига той и студиото да го искат.

Шерлок ще има доста силна конкуренция в коледния бокс офис през 2020 г. Продължението на "Аватар" (Аvatar) на Джеймс Камерън, чиято продукция отне още повече време от тази на "Шерлок Холмс 3", дебютира на 18 декември 2020 г. Анимационното продължение на "Ела, изпей" също се очаква да тръгне по кината за Коледа.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини