Младежи показаха как се прави благотворителност с дрифт и гонки

Изображение 1 от 6

    Организаторите на благотворителното автомобилно шоу в помощ на тригодишно дете с много рядка болест, благодарят на всички за участието в инициативата. Вчера на полигона край село Серафимово се проведе дрифт и гонка, а целта беше набиране на средства за лечение на малкия Митко от Пазарджик, който страда от рядко заболяване, известно като синдром на Аперт. Той е едно от трите деца у нас, които страдат от генетичното заболяване.

    "Колите в Смолян " е група в социалната мрежа, с главни организатори - Диан Кинанев и Любо Гйдаров.Младежите изказват огромни благодарности на всички присъствали, а бензиновото парти събра почти 1 500лв.

    „Отново показахме, че автоманяците са хора с огромни сърца, като в рамките на деня се събра сумата от 1 460лв. Благодарим също на всички участвали в организацията на събитието, на Симона Георгиева за предложението за благотворителната кауза , както и осигуряването на всичко свързано с нея. На Любен Димитров, Кристиян Димитров, Павел Кадиев, Михаил Башев, Димитър Стайков, които забавляваха публиката с колите си през целия ден“, казаха сед шоуто организаторите.

    Малкият Митко и семейството му също присъстваха ва събитието и освен събраните средства получиха подарък - уикенд пакет за четирима в петзвездния хотел "Перелик " в Пампорово и ваучер за гориво на стойност 80лв. от бензиностанции ОМВ.

    СмолянБГвестинет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини