Рафаел Надал подчини Григор Димитров в Монте Карло

Световният №5 Григор Димитров даде всички от себе си срещу Рафаел Надал в полуфинала от "Мастърс" турнира в Монте Карло, но силите му стигнаха да се противопостави само в първия сет и след 4:6, 0:6
кралят на клея се класира за поредния си финал в Княжеството.
Първият сет се разви изключително драматично, като Димитров показа отлична игра и двамата си размениха по един пробив в първата половина на сета. При 4:5 обаче Григор Димитров обаче допусна пробив след силна игра на Надал и много дълбоки удари от негова страна.
Силната игра на Гришо не му помогна срещу титана на клей кортовете, което очевидно обезкуражи българския тенисист. Димитров допусна рязък спад в играта си, което позволи на Надал съвсем рутинно да спечели с 6:1 във втория сет, класирайки се за пореден път на финал в Монте Карло.
За пръв път в кариерата си Димитров стигна до полуфинал на Мастърса в Княжеството. Той си заработи 250 точки за световната ранглиста, но най-важното е че спря серията си от тежки поражения от турнира в Ротердам насам.
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    3 0
    17:30, 21 апр 2018
    "Световният №5 Григор Димитров даде всички от себе си срещу Рафаел Надал в полуфинала от "Мастърс" турнира в Монте Карло, но силите му стигнаха да се противопостави само в първия сет и след 4:6, 0:6"
    Не стига че има грешки, ами и резултата е грешен. Вие този мач гледахте ли го?!?
    "Той си заработи 250 точки за световната ранглиста,"... Явно халхабер си нямате от тенис, точките са 360!
    хасково.нет- ислагате се!!!
Последни новини