МОНТЕСОРИ езиков лагер за първи път в Кърджали въвеждат в Образователен Център НЕА Германика

Изображение 1 от 6

    С началото на летния сезон започват и грижите на родителите къде да запишат децата си на лятно училище или занималня през сезона на отпуските. С помощта на иноваторите от  Образователен Център Неа Германика този проблем в рамките на град Кърджали е решен. Така популярния миналата година летен градски лагер, това лято се превръща в  МОНТЕСОРИ ЕЗИКОВ ЛАГЕР. НЕА Германика кани малчуганите на гр. Кърджали да станат участници в едно иновативно и новаторско за нашия град приключение наречено Монтесори езиков лагер. От образователния център обещават тази година да има много по-малко учене и много повече игри и забавления, но и изкуство и спорт, както и посещения на интересни обекти в Кърджали и околностите. 

        Всяка седмица ще бъде посветена на различна тема, като задължително ще присъстват Mонтесори методите на обучение под зоркия поглед на дипломиран монтесори педагог и седмицата ще завършва със специален Петък – сред природата или в базата на Детската Академия на Неа Германика. От екипа на НЕА Германика ни споделиха, че нямат търпение отново да са заедно с децата на Кърджали, и ги очакват.

          Споделиха ни също, че в момента текат ранните записвания с  10 % отстъпка от цената. За повече информация и записване можете да се обадите на тел: 0888 35 98 50 или направо да посетите офиса на НЕА Германика на адрес: комплекс Орфей, ет.2, офис 3 

    НЕА Германика

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини