FOX LIFE и FOX CRIME - премиери прeз април

FOX LIFE
Кралски особи (The Royals) – Сезон 4
Драма
От 2 април, всеки понеделник @ 22:00
Премиера за България

Драма за кралско семейство в модерен Лондон, което живее в свят на богатство и царска традиция, която задоволява всяко желание, но идва с цената на морален дълг, съдба и засилен обществен контрол.

Четвърти сезон започва, след като принц Робърт е коронясан за крал на Англия, принуждавайки брат си принц Лиъм и наскоро сваления от престола негов чичо Сайръс да се обединят в неочакван съюз. кралица Хелена търси своята роля в двореца, а бодигардът Джаспър се опитва да спечели сърцето на принцеса Елинор още веднъж, точно преди да се сблъскат с най-голямата пречка до момента.

С участието на:
Елизабет Хърли като кралица Хелена
Александра Парк като принцеса Елинор
Уилям Моузли като принц Лиъм
Том Остин като Джаспър
 

FOX CRIME
Алмен (Allmen) – Сезон 1
рама, криминален
От 13 април, всеки петък @ 22:00
Премиера за България

Щедър, с изискан вкус, но и разорен: комбинация, която не вещае нищо добро. Йохан Фридрих Фон Алмен е мъж с вкус за жените и изтънчените неща в живота. За жалост, изглежда, че късметът му е обърнал гръб. Затова, когато възможностите се появяват, той започва да краде. Богатствата са мимолетни, така че защо да не помогне за свободното им движение? Той намира нова страст, разкривайки в процеса на кражба по-голямо престъпление. Със своя детективски талант, сега Алмен иска да върне откраднато произведение на изкуството, привличайки тъмните сили зад лъскавата фасада на европейския елит. Колкото по-високи са залозите, толкова по-безмилостни са престъпниците – това обаче не го впечатлява особено. Опитвайки се да балансира банковата си сметка, Алмен трябва да се пази, колкото от куршуми, толкова и от кредитори. Той никога не подценява шансовете, обича приключенията и дори е склонен да помогне на по-нещастните, докато неговият лоялен служител Карлос прави всичко по силите си да предпази шефа си. Заедно двамата ще успеят да се измъкнат, без значение колко пистолета са насочени към тях.
С участието на:
Хайно Ферх
Самуел
Финци
Изабела
Паркинсон

Криминални случаи - Сплит (Split Homicide) – Сезон 1
Драма, криминален
От 27 април, всеки петък @ 22:00
Премиера за България

Бранка, целеустремена и красива детективка се изкачва до най-високата позиция в криминалния отдел в Сплит във време, в което хърватската демокрация е още млада - 20 години след войната. В крайна сметка, тя е най-добрата за тази работа. Талантлива и точна, тя не се страхува да се срещне с „дявола на Сплит“, когато един на пръв поглед обикновен грабеж с фатален край, разкрива стари военни престъпления, свързани със собственото ѝ семейство. Рискувайки живота си, Бранка се изправя срещу корупцията без колебание.

След смъртта на високопоставен футболен служител, Бранка трябва да се рови надълбоко. Нищо не е такова, каквото изглежда и когато е открит втори труп, тя и екипът ѝ разкриват обезпокоителни тайни, които дори шефовете ѝ опитват да потулят. Все пак Бранка е склонна да рискува кариерата си, за да достигне до истината. Спиращата дъха красота на средиземноморския бряг служи за зашеметяващ фон на непреклонните опити на Бранка да хвърли убийците зад решетките – мисия, която тя изпълнява с остроумие и финес.

С участието на:
Неда Рахманян като Бранка Марич
Лен
Кудржавицки като Емил Перица
Касем Хоксха като Борко Вучевич

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини