Скандал в модните среди: Отнеха короната на Мис България Вселена 2017

Скандал разтресе модните среди у нас – Мис България Вселена 2017 се раздели с титлата си. Причината – Николета Тодорова споделила в интервю в национален ефир личното си мнение, че има конкурси за красота, решени чрез корупция и порочни практики.

Представителят на марките „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ за България Стахил Гановски коментира в предаването „На кафе“ по NOVA, че красавицата е нарушила всички етични норми за поведение като участничка на световен конкурс.

„С такъв случай, какъвто имаме сега, не съм се сблъсквал в 30-годишната си практика“, посочи Гановски. Той бе категоричен, че с твърдението си, Николета Тодорова уронва престижа на наши и световни конкурси за красота.

Красивата българка, представила страната ни на финала в Лас Вегас, отговори, че изрично е подчертала в скандалното интервю, че споделя единствено личното си мнение, базирано на разкази на приятелки и информация в интернет.

„Лично аз не съм присъствала на корупция и моята корона не е спечелена по втория начин“, заяви Николета. Тя посочи, че в интервюто е назовала имената на два конкурса, но само с цел да даде пример.

„Идеята на участието ми беше да обясня, че според мен в някои агенции и среди има корупция и нещата не стават по честен начин. Мисля, че са ми отнели короната безпричинно, защото не съм набедила по никакъв начин агенцията си. Работила съм с тях много време и имам уважение към тях“, коментира още тя.

Българските организатори на конкурса не са на същото мнение. „В национален ефир тя заяви, че на „Мис Вселена“ има корупция и срещу пари и услуги може да се класираш на челно място. Дал съм я на нашите адвокати, също и на американските. Не знам какво ще решат, но не можеш да говориш неща, за които нямаш доказателства и да уронваш престижа на толкова голям конкурс“, добави Стахил Гановски.

„Това е успешен PR ход от нейна страна, който и гарантира разправа с американската организация и с нас, както и с всички миски, сложени от нея под общ знаменател“, коментира организаторът на конкурса Венета Кръстева.

Самата Николета не съжалява за казаното в интервюто и е категорична, че отново би повторила личното си мнение.

Николета Тодорова представи страната ни на „Мис Вселена“ след промяна в регламента, която не позволи на победителката от националния конкурс да се яви на финала.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини