В Кърджали задържаха серийни разбивачи на кафеавтомати

Четирима са задържани в РУ-Кърджали след извършена кражба на 130 лв. от автомат за кафе и опит да бъде разбита втора машина в областния център. Около 3 часа в събота групата от трима мъже и една жена успели да приберат парите от автомат в района на стадион „Дружба“. Преди това в близост до същото място бил разбит друг автомат, откъдето не е извършена кражба. Двама от групата са от област Кърджали, други двама са гастрольори от село Маслиново и гр. Меричлери. Работата по изясняване на случаите продължава.

За хулигански действия в петък в РУ-Кърджали е задържан 33-годишен мъж. Около 23 часа в заведение мъжът влязъл в пререкания с други двама посетители на 27 и 47 години, отправил им обиди, започнал да ги блъска и счупил бутилка на масата им. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по случая, която е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс. 

Бързо производство за незаконно притежаване на наркотично вещество е започнато в РУ-Кърджали. В полунощ в събота полицаи спрели за проверка 22-годишен мъж, у когото намерили суха листна маса. При извършен тест се установило, че веществото е марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят ѝ е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини