Крумовград като Клондайк: побой, шосеен екшън, далавера със злато

. За хулигански действия баща и син са били задържани в РУ-Крумовград. В петък, малко преди 14 часа, 44-годишен мъж срещнал в градския парк 19-годишен, с когото имали стари противоречия. По-възрастният нанесъл удари по тялото на по-младия, който успял да избяга. По-късно към нападателя се присъединил 18-годишният му син и двамата предприели преследване на опонента си в гориста местност. След подаден сигнал в полицията бащата и синът са задържани в полицията за срок до 24 часа. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Неправоспособен водач се е движил с нерегистриран мотопед, установиха полицаи от РУ-Крумовград. 15-годишното момче било спряно за проверка вчера около 10 часа в село Звънарка. Полицейските служители установили, че младежът няма право да управлява мотопеда, който се оказал нерегистриран по надлежния ред. Проверката по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

58-годишен е извършвал нерегламентирана търговия със златни изделия на сергия на пазара в Крумовград, установиха полицаи в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Търговецът нарушил Валутния закон, за което е изготвен констативен протокол и ще бъде уведомено Министерството на финансите за налагане на административно наказание.
Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини