Лидерът на ДПС на спонтанни срещи в Чернооченско

Изображение 1 от 3

    Лидерът на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ проведе спонтанни и непринудени срещи с жителите на населени места на територията на Община Черноочене.

    Приятно изненадани и очаровани от посещението на Мустафа Карадайъ жителите на селата Комунига и Лясково го посрещнаха с интерес. Споделиха пред него, че приветстват посещението му. Не скриха задоволството си, че могат да зададат въпроси на четири очи от различно естество.

    Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от своя страна благодари на избирателите от чернооченско, че през годините винаги са устоявали на опитите за разединение и подкрепяли Движението.

    Гласът, идеите и предложенията на всеки избирател за решения, както и оценката им за изпълнението са много важни. И затова реших да направя тези спонтанни срещи, подчерта той.

    Мустафа Карадайъ беше придружаван от Председателят на общинската организация на ДПС Бедрие Газиюмер, Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, Председателят на младежката организация Ферхад Ферхад и членове на общинската структура.

    Към групата се присъедини  и лидерът на Областния съвет на ДПС-Кърджали Изет Шабан.

    Исмет Исмаил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини