Премиерите през март по AXN!

В първите два уикенда от март, часовият слот 22:00 е посветен изцяло на супергероите и съществата надарени със свръхчовешки сили от киновселената на Marvel. „ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК“, „ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3“, „ТОР: СВЕТЪТ НА МРАКА“ И „КАПИТАН АМЕРИКА: ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ“ са хитовите заглавия по Marvel Comics, които феновете ще могат да видят по AXN съответно на 3 и 4, и 10 и 11 март.

Номинираният за "Оскар" Робърт Дауни Младши е в ролята на Тони Старк в историята за индустриалеца милиардер и гениален изобретател, който е отвлечен и принуден да създаде разрушително оръжие. Вместо това, използвайки дарбата си, Тони създава хай-тек брониран костюм и бяга от похитителите си. Когато разкрива престъпен заговор с глобални последици, той влиза в бронирания си костюм и дава обет да защитава света като "ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК".

“ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3“ – импулсивният, но свръхинтелигентен Тони този път е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният му свят е унищожен, но той е твърдо решен да открие виновниците. Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинкти, а докато се бори ще открие отговора на въпроса, който го измъчва постоянно: дали човекът прави бронята или бронята прави човека?

Звездата на Крис Хемсуърт изгрява именно в ролята му на бога на гръмотевиците Тор в „ТОР: СВЕТЪТ НА МРАКА“, където красавецът е въвлечен в битка със загадъчен враг, предшестващ самата Вселена. Той трябва да се бори не само за запазването на Земята, но и за спасението на Деветте измерения - всички обитавани светове според скандинавската митология. Възстановяването на реда във Вселената ще изправи Бога на гръмотевиците срещу древната раса на Тъмните елфи, предвождана от отмъстителния Малекит, чийто стремеж е да опустоши всички светове и да ги потопи отново в мрак.

Крис Евънс е добрият, стар Капитан Америка в „ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ“, където играе рамо до рамо със Самюел Джаксън, Скарлет Йохансон и Робърт Редфорд. Стив Роджърс или Капитан Америка продължава да си живее кротко във Вашингтон и да се опитва да се приспособи към живота в модерния свят. Но когато колегите му от Щита са атакувани, Стив се оказва по средата на интрига, която заплашва да изложи света на риск. Капитан Америка отново обединява сили с Черната вдовица, за да разкрие зловещата конспирация.

В продължение на 10 години кариерата на Кандис Реноар беше в режим на готовност. В трети сезон, току-що завърнала се от Сингапур, за да започне работа в пристанищния град в южната част на Франция, тя се чувства леко "ръждясала". Въпреки откритото неподчинение на екипа ѝ и циничната началничка, която допълнително ѝ усложнява живота, Кандис е твърдо решена да превърне така наречените си слабости в силни страни и да разреши най-сложните криминални случаи благодарение на здравия си разум, острата си интуиция и практичната си природа, като добавка към и без това безкрайно натоваренаото ѝ ежедневие. 

Само Кандис може да хване убиец, защото познава химическия състав на препарат за почистване на прозорци или да определи часа на убийството по времето, необходимо да се приготви шиш кебап...

Може и да изглежда лековерна и наивна, но това е само отвън. В действителност малко неща могат да се опрат на тази руса фурия! Гледайте новият трети сезон на „КАНДИС РЕНОАР“ от 14-ти март, всяка сряда от 22:50, само по AXN.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини