Бабомартенски поздрав поднесоха ученици в общината

Изображение 1 от 3

    По случай 1 март, групите за целодневно обучение в училище „Златаров“ изпратиха свои представители, за да поздравят кмета на общината и служителите в общинска администрация. Второкласниците на Антоанета Вергова разказаха „Бабомартенска приказка“ от Мая Дългъчева. С песни и стихове се представиха и учениците на Гергана Стойчева, Добринка Петрова и Сия Тепова. Малките артисти впечатлиха с артистичността и музикалността си.

    Децата връчиха голяма мартеница, изработена от тях, на кмета Папазов. Той им благодари и показа, че внимателно ги е слушал, защото отбеляза акцентите в програмата и ги поздрави за подготовката. Накрая им пожела да са бели и червени.

    Общинарите също се бяха подготвили, тяхната Баба Марта зарадва малчуганите не само с пролетни амулети, но и с вкусен шоколад и сладки.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      бабо Марто здрастиии
      1 0
      16:16, 1 мар 2018
      А здрависа ли се с всяко дете?
    • 2
      Ге
      Георгиус Георгиу
      1 0
      19:08, 1 мар 2018
      Ангу посреща млади гласоподаватели с призиви - деца ако искате зимъска да ни мое са прибере у вас от снег и искате улиците да не са почистени и Ви се иска да Ви управлява полуЕнтелигентен двойник на Хари Потър , гласувайте за мен.

    Още новини

    Последни новини