ДПС дава заявка за управлението на страната, елитът бистри политиката 4 часа при Доган

Елитът на ДПС се събра в Сараите на Ахмед Доган и даде заявка за управление на страната. След продължило повече от 4 часа заседание от ДПС обявиха, че в началото на март ще проведат важен семинар.

"От тази гледна точка можете са го приемете дори като един вид подготовка за управление на страната от наша страна", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, като в същото време обаче отрече партията да поема курс към предсрочни избори.

"Относно сделката с ЧЕЗ предстои съответните органи и институции на държавата да се произнесат в рамките на закона, правилата и процедурите. Оттам нататък ние ще се произнесем". Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Думите му дойдоха непосредствено след края на заседанието на парламентарната група и Централното оперативно бюро, което се проведе при почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния кв. "Бояна".

Той даде коментар и за оставката на Теменужка Петкова: "Очакваме темата да дойде и в Народното събрание. Там ще изложим нашите аргументи и мотиви за тази оставка". 

"За да проведем днешното заседание, тук има няколко предпоствки. Първо имаше едни призиви за стабилност преди и по време на европредседателството. В тази връзка ние стабилността я разбираме като стабилност на държавата и ние даваме своя принос за тази стабилност. Но от друга страна последните два месеца наблюдаваме, че властимащите непрекъснато генерират различни видове скандали, дори можем да говорим и за конфликти, дори и между институциите конфликти", допълни той. 

Нова ТВ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини