Най-голямото състезание по офроуд на Балканите отново ще се състои в Кърджали

    Най-голямото състезание на Балканите отново ще се състои в Кърджали. То е първи кръг за Балканската офроуд купа. Освен 82 български  екипажа се очакват 24 от Гърция и 23 от Турция. Стартът на надпреварата ще бъде даден на 16 март. Ще се има гонки в различни класове. Новото е появата на прототипи, машини с висока проходимост, които ще преодоляват препятствия в трасето във Водното огледало. И тази година трасетата са дело на Николай Мартинов Сървайвъра. Състезанието в Кърджали е единственото, което се провежда в централна градска част.

    Това съобщи за медиите организаторът на надпреварата Тодор Христов. Той посочи, че тази година ще бъде петото издание на Кърджали офроуд фест. То е и шестото поредно за града. Трасетата за надпреварата ще са с обща дължина 2500 км.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ki
      Kiro
      0 0
      21:36, 23 фев 2018
      Може ли тази година да има някоя нова снимка?
      Последните четири години все една и съща снимка или на тази медия са им свършили лентите за фотоапаратите
    • 2
      Ив
      Иво
      1 0
      10:30, 16 мар 2019
      Няма нищо по-старо от вчерашен вестник...Предлагам спонсорство на главния редактор - апарат Смяна 8М (зареден с цветна лента 36 кадъра 100 аса). Явно не познава цифровите технологии (може и да е от ЕГН-то) и му е сизифовски трудно да направи и публикува по-нови снимки. А може би сайта се стреми да има музейна насоченост.... Такива ми ти работи...
      • Ми
        МИ Мия
        0 0
        15:46, 16 мар 2019
        Много точно !
    Последни новини