Погребват удавилия се Васил Арабаджиев утре в родното му село Дружинци

Тялото на 35-годишния кърджалиец Васил Арабаджиев бе открито в река Рейн край германския град Кобленц на 6 февруари.

Младият мъж бил от близо месец в неизвестност, като сестра му подала сигнал в полицията във Франкфурт на 12 януари.

На брега, в близост до мястото, където било извадено тялото, били открити дрехите на кърджалиеца. В тях не били намерени лични документи, мобилен телефон или пари. Това навело разследващите към версия за убийство с цел грабеж и опит да бъдат заличени следите. 

Местни медии съобщили, че разследващите работят по всички възможни версии. Близки на Арабаджиев обаче смятат, че смъртта му е вследствие на нещастен случай. 

Младият мъж, възпитаник на Техникума за обществено хранене  в Кърджали, бил видян за последно на 10 януари, около 4 часа, в кафене в квартал „Нийд“ в Франкфурт на Майн. Момичето, което го е видяло последно споделило, че Васил изглеждал разстроен. 

Сестра му го регистрирала в полицията като изчезнал на 12 януари, а на 14-ти на брега на река Майн във Франкфурт са открити дрехите му. Трупът е изваден от река Рейн на 6 февруари в района на Кобленц, на около 150 км от Франкфурт. 

Резултатите от аутопсията показват, че няма следи от насилие. Погребението ще бъде в събота в кирковското село Дружинци. 

Дир.бг

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини