Хотелиерска компания с участието на Роналдо с интерес към Минерални бани

Международното туристическо изложение EMITT`2018 в Истанбул представители на компанията Pestana са проявили интерес към Минерални бани, която участва във форума. Интересът е бил насочен основно към уникалните минерални води на родопската община.

Компанията Pestana управлява хотелите, принадлежащи на играча на "лос галактикос".

Съвместният бранд Pestana CR7 започва много успешно, а след отварянето на първите два хотела, собственост на Роналдо - в Мадейра и Лисабон, а туроператорите отчитат туристически бум.

През следващите две години семейната компания Pestana, която притежава 90 хотела, планира да отвори още 20. Инвестицията се очаква да възлезе на около четвърт милиард евро.

От Баните припомниха, че не за първи път световноизвостна спортна звезда проявява интерес към природните дадености на този край. Преди десетина година Христо Стоичков също имаше идея да инвестира в база за подготовка и възстановяване на млади футболисти в Хасковските Минерални бани, но идеята му не получи шанс и той я реализира в Етрополе. “Надяваме се този път да не пропуснем своя шанс”, каза кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ал
    Али
    9 -5
    14:23, 15 фев 2018
    Тамам Али сина му щтеси шмърка испански Кокаин качествен и казино даму отворят готово
  • 2
    Въ
    Вътрешен
    3 -1
    22:28, 15 фев 2018
    Искендер гради, изнудва, печели и още куп други неща за които всеки знае но никой нищо не прави пълни глупости за интереса на Роналдо (Ревалдо) сина му ще му разкаже играта добре че е той иначе има да чакаме прокуратурата и Данс цяла вечност.
  • 3
    Бр
    Братовчеда на Алито
    1 -1
    16:32, 16 фев 2018
    Завиждайте всички , яд ви е че турците къртят пари от бачкане и са завзели България , а вие в собствената си даржава станахте малцинство и сте затънали в мизерия , защото само завиждате вместо да работите ;)
    • Въ
      Вътрешен
      1 -1
      17:17, 16 фев 2018
      Ако това състояние се прави с бачкане евала, но всички знаем че не е от бачкане както и парите на баща ти предполагам кой си!!!
  • 4
    Бр
    Братовчеда на Алито
    1 -1
    16:36, 16 фев 2018
    за съжеление братовчеда е много прав , зависта ни съсипва ..
Последни новини