”Златен скункс” за Кошлуков заради средния пръст

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков получи статуетката "Златен скункс" на предаването за гафове "Господари на ефира". Той я заслужи, след като си позволи да покаже на живо в ефира на обществената телевизия среден пръст.

Кошлуков прие с охота "Златния скункс" и призна, че той е напълно заслужен и че е направил грешка.

"Дължа извинение на всички зрители. Просто не овладях емоциите си заради нападението над наши колеги", обясни директорът.

"Нападението" всъщност беше протест пред сградата на БНТ от протестиращи в защита на Пирин, които се възмутиха как се отразяват тези събития. Един от демонстрантите показал среден пръст, чували се и обидни възгласи към репортера, което провокирало Кошлуков.

Заради последвалия скандал и искането на три партии да подаде оставка - "Зелените", "Да, България" и АБВ, генералният директор на телевизията Константин Каменаров заяви, че Кошлуков ще бъде наказан и ще се извини публично.

Така, вчера вечерта, Кошлуков се извини от ефира на същото предаване - "Още от деня", с думите:

"Дължа извинение за неприличния жест, който направих. Първо, защото аз съм лице на БНТ и не мога да слизам до нивото на тези хора, но второ, защото имам достатъчно опит като водещ - от години съм пред екрана и би следвало да се владея по-добре. Съжалявам наистина за това, което стана, няма да се повтори повече, но трябва да добавя, че ако отново някой нападне мои колеги, аз отново ще реагирам".                               

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини