Шофьорски неволи: двама се „целунаха“, на друг му потрошиха бавареца

След нарушена дистанция на бул.“България“ в Кърджали лек автомобил „Фолксваген с 42-годишен водач блъснал спрял за изчакване „Субару“. Произшествието станало в съботата около 13,30 часа. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт по ЗдвП.

Сигнал за потрошени преден капак, декоративна решетка, броня и фар на автомобил „БМВ“ е подаден в РУ-Кирково в събота. Дежурна оперативна група от полицейското управление извършила оглед. При организираните проверки и издирвателни действия полицаите стигнали до извършителя на деянието- - 25-годишен местен жител, който е бил задържан за срок до 24 часа в управлението. Образувано е досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Бързо производство за управление на автомобил след употреба на алкохол е образувано в РУ-Момчилград. 44-годишен се движил с „Форд“ и бил спрян за проверка в петък около 22 часа в града. Тестът за алкохол отчел 2,02 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но водачът е отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини