Две немски возила се сблъскаха, резултатът-двама в болницата

Двама са пострадали при катастрофа вчера в района на село Глухар около 18,30 часа. 24-годишен водач на „Фолксваген“ отнел предимство и се блъснал в правилно движещ се лек автомобил „Ауди“. След преглед в Центъра за спешна помощ шофьорът и 52-годишен пътник от „Фолксваген“-а били настанени за лечение в хирургическото отделение на болницата. Тестовете за употреба на алкохол на водачите са с отрицателен резултат. Извършен е оглед от дежурна оперативна група на РУ-Кърджали и е образувано досъдебно производство. Екип на пожарната служба почистил мястото от разлято гориво.

При движение с несъобразена скорост на ул.“Лиляна Димитрова“ в Кърджали лек автомобил „БМВ“ с 34-годишен водач се блъснал в метална ограда на автосервиз вчера около 17,30 часа. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗдвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотици. Около 16 часа вчера на бул.“България“ в областния център бил спрян лек автомобил „Ауди“, управляван от 27-годишен. Тестът на водача за наркотични вещества отчел наличие на амфетамин и метаамфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са взети проби за химически анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление. Работата по случая продължава разследващ полицай.

137 автомобила и 157 лица са били проверени в специализирана операция, проведена вчера на територията на РУ-Момчилград от 13,30 часа до 15,30 часа. Целта на проверките е била да се ограничат предпоставките за тежки пътни произшествия. Констатирани са 19 нарушения на ЗДвП, за които са съставени 4 акта и 15 фиша.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини