Кметът Ресми Мурад инспектира асфалтирането на пътя за махала Азманлар

Приключи асфалтирането на 3-километровата отсечка от разклона в кв. „Любовна чешма” до махала Азманлар, към ардинското село Светулка. Кметът на общината Ресми Мурад лично инспектира ремонтните дейности на пътната артерия, които са осигурени от капиталовите разходи на общинския бюджет за 2017 г.

„Подобряването на инфраструктурата е жизнено важна за съществуването на едно населено място в днешни дни. Освен пътя за махала Азманлар, със средства от общинския бюджет бе асфалтиран и централната улица в Светулка”, сподели кметът на Светулка Фериха Хайри, която управлява селото втори мандат.

От името на местните жители селският управник изказва сърдечните си благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям за вниманието и грижите, които полагат за благоустрояването и развитието на малките населени места.
По постоянен адрес в Светулка живеят над 200 души. Селото се състои от махалите Азманлар, Велипашалар, Халилходжалар, Джебеджилер и Светулка-център, като всички са свързани с асфалтирани пътища.

Това съобщиха от Общинска администрация-Ардино.
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини