„Хаваи 5-0“ 4 сезон с премиера по AXN

От 13-ти февруари, всеки вторник от 21:00, феновете на съвременната екранизация на класическия сериал "Хаваи 5-0", ще могат да гледат по един епизод от премиерния четвърти сезон по базовия AXN. Оглавен от инспектор Стив Макгарет - награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге, мисията на елитния отряд е да изтръгне престъпността, заляла слънчевите брегове на островите. 

Макгарет се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава, след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новосформирания спецекип, при условие нещата да се случват по неговите правила, с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

Братовчедката на Чин - Коно, е красива и безстрашна местна девойка, току-що завършила полицейската академия, нетърпелива да се открои сред елита на полицията. Макгарет, който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан, се зарича да разреши случая на баща им, а членовете на новия отряд 5-0, макар и да спорят и да подмятат шеги помежду си, са твърдо решени да преборят престъпността в 50-ия щат.

„Кандис Реноар“ по AXN WHITE

Като полъх свеж френски бриз, от 20 февруари, всяка събота и неделя от 16:00, зрителите на AXN WHITE ще могат да се насладят на първия сезон на френската криминална комедия „Кандис Реноар“. Историята се развива около командир Кандис Реноар и нейният екип от професионалисти, които разследват различни криминални случаи в  крайбрежно градче в южна Франция.

Самата Кандис е майка на четири деца, наскоро разведена с ежедневие което едва се вмества в 24 часа, разпределено между разследването на криминални престъпления, ежедневните ѝ конфликти и борби с далеч по-младата ѝ шефка, децата - всяко със своите проблеми и нужди, и отговорностите към в екипа ѝ. Забавен и духовит, сериалът притежава неустоим френски чар и интелигентно списана история, а Кандис е версия на Коломбо, но на високи токчета.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини