Автомобил изгоря в Кърджали, късо съединение причинило пожара

Лек автомобил „Фолксваген“ изгорял снощи около 23 часа на ул.“Драва“ в Кърджали. Няма пострадали. Късо съединение в електроинсталацията причинило запалването. Четирима огнеборци от службата в Кърджали загасили пламъците. Петима пожарникари загасили запалени отпадъци в района на село Срединка и комин на жилищен блок в Крумовград.

Тази нощ около 1 часа спасителен екип от Кърджали отстранил паднали дърво и електрически стълб от платното за движение на ул.“Металург“ в областния център. Около 6,30 сутринта двама огнеборци от службата в Крумовград премахнали паднало дърво на централна улица.

Незаконен превоз на животни установили вчера полицаи от РУ-Кърджали в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Товарен „Мерцедес“ с водач 46-годишен бил спрян за проверка на бул.“България“ в областния център около 12 часа вчера. Шофьорът не представил необходимите разрешителни за превозваните две крави. Служители от Областната дирекция по безопасност на храните са съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини