Дрогирани и пияни шофират из Кърджалийско, шофьори налитат на бой

За незаконно притежаване на наркотици и управление на автомобил след употреба на дрога двама са задържани в РУ-Кърджали. Около 11 часа вчера за проверка на КПП „Чилик“ е бил спрян лек автомобил „Ауди“ с хасковска регистрация. При извършен тест на 32-годишния водач било установено, че той е употребил наркотици /марихуана и амфетамин/. При претърсване у шофьора е открита около 2 грама суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. При проверка на 28-годишен пътник в автомобила полицаите открили прахообразно вещество, което при тестване реагирало на метаамфетамин. Образувани са бързи производства и работата по случаите продължават разследващи полицаи.

Досъдебно производство за нанесена телесна повреда на 42-годишен е образувано в РУ-Кърджали. По първоначални данни между пострадалия и 56-годишен водач възникнало спречкване на 5 януари за отнето предимство, при което пешеходецът паднал и получил изкълчване на раменната става. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали и работата по случая продължава разследващ полицай.

Шофиране след употреба на алкохол. Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол. 44-годишен управлявал „Фолксваген“ и бил спрян за проверка вчера около 16,30 часа в града. Тестът за алкохол на водача отчел 1,73 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини