Стинг се завръща у нас с два концерта в Античния театър в Пловдив

Един от най-великите артисти на световната музикална сцена Стинг идва в Пловдив през 2018 година за два концерта. Те ще се проведат на 19 и 20 юни на Античния театър.

Включени са във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за следващата година.

Мястото за концертите е избрано лично от Стинг.

„И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист“, казват организаторите.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволствие да чуят всичките му хитове в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.

Стинг е композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист. През своята знаменита кариера, той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър, билетите за всеки от концертите на Стинг са само 3000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лева. Продажбата им стартира от утре, 15 декември.

Припомнете си моменти от концерта на Стинг в София:

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини