Алековци твориха на тема "Коледа", наградиха най-добрите

Изображение 1 от 4

    Победителите в два училищни конкурса бяха наградени днес в ОУ "Алеко Константинов". Те са за коледна рисунка за 1 и 2 клас и за коледна картичка - за 3 и 4 клас. 

    15 ученици от 1 клас и 12 ученици от 2 клас се класираха на призовите места. Класният ръководител на 2 б клас-Мариана Стоянова получи грамота за най-много класирани ученици в конкурса. С всички рисунки беше направена изложба на оградата на училището, с цел допринасяне на коледно настроение на живущите в квартала.

    В трети клас бяха отличени картичките на 10 ученици. По предложение на комисията всички трети класове, с класни ръководители Павлина Точарова, Антоанета Николова, Лора Вълчева и Донка Вълева, получиха грамоти и награди за най-масово участие в конкурса.

    При четвъртокласниците класирани бяха 10 картички. Класният ръководител на 4 б клас- Ваня Зафирова получи грамота за най-много класирани ученици в конкурса. Всички творби ще участват на предстоящия Коледен благотворителен базар, който ще се проведе в училището следващата седмица.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини