ППМГ „В.Левски” благодари на кмета Мелемов за поредната подкрепа

Изображение 1 от 2

    Със съдействието на градоначалника Николай Мелемов гимназисти от Смолян участваха в математически турнир и се завърнаха с медали.
    Благодарствено писмо до кмета Мелемов изпрати директорката на ППМГ „Васил Левски” – Смолян Мария Илиева. В него се казва: „Ръководството на гимназията изказва дълбока признателност за Вашата щедрост. Сърдечно благодарим за това, че за пореден път безрезервно съдействахте и подкрепихте участието на наши ученици в Областен математически турнир „Перперикон-2017 в град Кърджали. Участие взеха общо 82 ученици от 5 до 12 клас. За първа година имахме представители във възрастова група 5 клас, като Янко Янчев взе ІІІ –то място. Гимназистите се завърнаха с два сребърни медала при осмокласниците, завоювано ІІІ място в ХІ клас и един бронзов в ХІІ клас. Без вашето съдействие тези резултати не биха били възможни”, се казва в благодарственото писмо.
    Получените отлични оценки от четиримата дванадесетокласници и петимата единадесетокласници се признават за прием във висше учебно заведение в Пловдив и Варна.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини