Откриват благотворителна изложба в подкрепа на Антон Лозев

Още една инициатива в подкрепа лечението на димитровградчанина Антон Лозев ще се състои тази вечер в Димитровград. От 18:00 часа в зала "Асен Крайшников" ще бъде открита благотворителна изложба -базар.

17 художници и фотографи ще покажат свои творби. Събраните от продажбата им средства ще бъдат дарени за лечението на Антон, който страда от Амиотрофична Латерална Склероза (АЛС) и спешно се нуждае от скъпо лечение в Истанбул на стойност 40 000 долара.

Показаните в изложбата творби ще бъдат на достъпни за широката публика цени, уверяват организаторите. Участниците са Гроздан Грозев, Здравко Нейчев, Йордан Йорданов, Яна Димитрова, дърворезбарят Георги Георгиев, Калина Тонева, Жеко Димитров, приложниците Десислава Енчева, Петя Арнаудова, Катерина Арт, Александър Киферов, фотографите Чавдар Димитров-Чочо, Ясен Кирилов, Николай Добрев, Румен Русев, Димитър Митев и др.

Припомняме, че с благотворителния концерт „Мисия Надежда“ на 30 ноември бяха събрани близо 16 000 лв. за лечението на Антон Лозев. Още близо 800 лв. са даренията от рок-концерта на димитровградските групи VISION и NORD, които свириха през почивните дни.

Сърдечни благодарности на всички, които са част от „Мисия Надежда“ и които наистина ни върнаха вярата в доброто, споделят Антон Лозев и семейството му.

Набирането на средства продължава.

Банковата сметка за дарения:  

Юробанк България АД

IBAN BG52BPBI79261062432301

BIC BPBIBGSF

Антон Игнатов Лозев

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини