Сериозни промени очакват Лудогорец

Изображение 1 от 2

    Шампионът на България по футбол - Лудогорец ще претърпи сериозни промени в състава си през зимната пауза. Очаква се клубът да се раздели с голяма част от настоящите си футболисти, пише "България днес".

    Това със сигурност ще се случи, ако отборът не преодолее груповата фаза на турнира Лига Европа, призна човек, близък до ръководството на разградския клуб през изданието.

    Собственикът на "орлите" Кирил Домусчиев бил много ядосан от представянето на тима в последно време. Най-дразнещо за босовете и феновете е слабата и откровено дефанзивна игра, която демонстрират възпитаниците на треньора Димитър Димитров-Херо. При това не само в Европа, но и във вътрешното първенство.

    В последните си двубои от Първа лига "орлите" загубиха от Верея и ЦСКА, а биха Левски в дербито на 14-ия кръг и слабака Витоша.

    Без парите, които биха дошли от УЕФА за участието в Лига Европа, бюджетът на Лудогорец няма да може да бъде попълнен, признава човекът на "България днес" в клуба.

    В същото време футболистите взимат огромни за българските стандарти заплати и Домусчиеви ще трябва да извадят лични средства, за да закърпят дупката, а това не им се нрави.

    Източник: topsport.bg

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини