Португалия търси берачи на дребни плодове

Търсят се работници за бране на малини, къпини, боровинки в Maравия Фармс, Португалия, съобщиха от Бюрото по труда в Асеновград.

Работодателите предлагат сезонен трудов договор с приблизителен период от 8 месеца, започващ от месеците март - април с базова месечна заплата 557 евро. Заплащат се и средства за храна за всеки отработен ден на стойност 5.74 евро или средно 126 евро/месец + 92.83 евро коледни бонуси и бонуси за празнични дни, плащани на месечна база. При приключване на договора се изплаща компенсация от 200 евро.

Работното време е от понеделник до петък, от 07:30 до 16:30 ч. Допълнителни часове, които са по желание, се заплащат както следва:

- 1-ви час 25% (4.02 евро/час)

- 2-ри и следващите 37.5% (4.41 евро/час)

- почивни дни 50% (4.81 евро/час).

- допълнителни бонуси за продуктивност - средно 275 евро.

Изискването е за завършено основно образование, а предпочитанията са за хора с опит в селското стопанство. Настаняването е в близост до фермите, осигурени са вода, електричество и газ, за които работникът заплаща 2.75 евро/ден. Пътните до Португалия и транспортиране от жилището до местоработата се поемат от компанията.

Пътните до Португалия и транспортиране от жилището до местоработата се поемат от компанията.

Крайната дата за кандидатстване е 12 януари 2018 г.

Повече подробности по офертата ще намерите в Бюрата по труда в цялата страна. Записването за допускане до интервю с работодателя става също там чрез попълване на апликационна форма.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини