Търсят авантюрист срещу $ 10 000 месечна заплата да популяризира курорта Канкун

Управата на мексиканския курорт Канкун обяви много примамващо предложение, от което всеки по-емоционален човек с дар слово, фотоапарат, средни умения да борави с компютър и обичащ да сърфира в социалните мрежи, може да се възползва. С конкурс се търси изпълнителен директор за ваканционната дестинация на Карибите. Единствената му работа ще е да я популяризира.

Според описанието кандидатите трябва да са динамични хора, които да събират информация, лични впечатления от общуването си с хората в курорта-местните и гостите, а след това да представят удивителната страна на дестинацията.

Работата е обявена за период от половин година, през който месечните джобни на изпълнителния директор ще са $ 10 000. И тези пари ще са абсолютно чисти, защото част от работата му ще е той да нощува в различни хотели, да се храни в различни ресторанти, да се потопи в културата на Канкун. Освен това изпълнителният директор ще има възможност да плува с китове, да изследва джунглата и древните местни руини. Всяко свое впечатление посланикът на Канкун ще улавя с камера, ще записва и споделя след това със снимки и текст с целия свят на платформата Cancun.com.

Условията за кандидатстване са много опростени, това става чрез минутно видео, в което всеки мераклия за работата трябва да убеди журито защото именно той я заслужава.

На 25 декември ще бъдат обявени най-добрите 100 кандидати и те ще бъдат поканени да създадат и подадат втори видеоклип. На 5-ти януари догодина ще бъде отсят топ 50, а месец по-късно петима от избраните сред тях ще летят до Канкун, за да се явят на интервю. Избраният главен изпълнителен директор ще бъде обявен на 31 януари.

Идеята на инициативата е Канкун да бъде популяризирано като място номер едно за почивка с всички свои предимства.

Екзотичният остров на Карибите е отворен от едната си страна и оформя великолепна лагуна, а от другата посреща континента. Заобиколен е от кристално чиста вода, а пясъкът на плажа никога не пари, макар че слънцето го грее през целия ден.

На острова кореспондират старото и новото. От една страна той е обсипан с луксозни хотели, а от друга крие тайните на древна цивилизация, от която са останали руини. 

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини