НАП Хасково продава Опел Вектра за 1100 лв. заради неплатени данъци

Лек автомобил „Опел Вектра“ за 1100 лева предлага за продан Националната агенция за приходите в Хасково.

Превозното средство е сред общо десетте, които публичните изпълнители от хасковския офис на Агенцията са обявили на търг заради неплатени в срок данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.

Предлагат се още 16-годишен бус „Пежо Партнер“ за 2800 лева и пет товарни автомобила с марка „Пежо Боксер“ на цени от 3100 до 11 250 лева. Най-скъпият от тях, освен че е в най-добро състояние, е и най-нов – от 2010 година.

На търг са обявени и лек автомобил „Пежо Партнер“ за 2250 лв., „Пежо 206“ – осемгодишен за 4500 лв. и „Пежо Експерт“ от 2008 година за 7500 лв.

Всички превозни средства могат да бъдат огледани лично от проявяващите интерес до края на тази седмица на адрес в Хасково. Координатите на публичните изпълнители, водещи съответните продажби, са публикувани в електронната страница на НАП. Във всяко съобщение за търг са обявени сроковете за оглед, за внасяне на депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени, както и сроковете за подаване на ценово предложение за закупуване.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Sm
    smqh
    1 0
    11:01, 8 ное 2017
    интересно само защо никой не отговаря на посочените телефони за огледи на тези превозни средства
Последни новини