"Тор: Рагнарок" с премиера в кино "Парадизо"

"Тор: Рагнарок" излиза по кината този петък, 27 октомври. Премиерната прожекция в кино "Парадизо" е в 20:00 часа и присъства в афиша на киното през цялата следваща седмица. 

Във филма Тор, лишен от всемогъщия си чук и попаднал в плен в далечния край на Вселената, се оказва в шеметна надпревара с времето. Той трябва да се върне в Асгард навреме, за да предотврати Рагнарок – момента, който ще разруши дома му и ще заличи асгардската цивилизация. Този момент е старателно подготвян от всемогъщата и безскрупулна богиня на смъртта Хела. Преди да стигне до Асгард обаче, той ще трябва да оцелее в смъртоносна гладиаторска битка, която ще го противопостави не на кого да е, а на някогашния му приятел и колега Отмъстител – Невероятния Хълк.

Режисьор е Тайка Уайтити. Крис Хемсуърт се завръща в образа на бога на гръмотевиците Тор, а Том Хидълстън − в ролята на  брат му Локи. Към тях се присъединяват Кейт Бланшет, Идрис Елба, Джеф Голдблум, Теса Томпсън и Карл Ърбан, както и Марк Ръфало и Антъни Хопкинс. 

Кевин Фейги е продуцент, а изпълнителни продуценти са Луис Д‘Еспасито, Виктория Алонсо, Брад Уиндербаум, Томас М. Хамер и Стан Лий. Филмът е по идеята на Крейг Кайл, Кристофър Йост и Ерик Пиърсън, а сценарият е дело на Ерик Пиърсън.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Последни новини