Търсят се разносвачи на вестници за Ютланд в Дания

Разнасяне на вестници, списания и пратки до пощенските кутии на клиентите ще са задълженията на одобрените кандидати. Свободните позиции са 40 и кандидатите за тях се набират през Агенцията по заетостта. Спецификата на работата е, че се работи през нощта - от 02:30 до 06:30 часа. Тези, които желаят да кандидатстват трябва да са поне със средно образование, да притежават шофьорска книжка и да имат добро ниво на английски език, уточняват от Бюрото по труда в Асеновград. Разнасянето на вестниците и пратките ще става с автомобил или скутер. Месечното възнаграждение е приблизително 1 600 евро, като се заплаща за почасова работа (ангажираността на ден е около 4 часа). Местоработата е в различни градове в Дания в региона на Ютланд.

С одобрените кандидати ще бъде сключен безсрочен договор с изпитателен срок. Работодателят е този, който ще заплати настаняването /нощувка+закуска/ през първите две седмици, а след това ще съдейства и за намирането на жилище. Пътните разходи до Дания се поемат също от него, ако пътуването е с автобус. Работи се 6 дни седмично.

Интервютата с кандидатите ще се проведат през втората половина на ноември. За да бъдат поканени за тях, те трябва да изпратят автобиография на английски език на имейл D.Piryankova@az.government.bg. Крайната дата за кандидатстване е 17 ноември.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини