Експерт по бъбречни заболявания гостува от Турция

По покана на общинския съветник от ДПС Ферди Мурад в Кърджали пристигна

координаторът на Фондацията за бъбреци в Република Турция Али Арда.Припомняме, че през май със съдействието на Ферди Мурад кърджалийската многопрофилнаболница за активно лечение  „Д-р Атанас Дафовски“ се сдоби с три апарата, необходими за лечението на хора с бъбречна недостатъчност.Това дарение бе направено от Координатора на Фондацията Али Арда.

Общинският съветник Ферди Мурад сподели, че дарителят е останал с приятни впечатления от гостоприемството, обстановката и лекарският персонал на болницата. По време на посещението си гостът от Турция сподели за своя опит, познания и успехи в областта на здравеопазването постигнати в Република Турция.

Общинският съветник Ферди Мурад отправи предложение към представителя на Фондацията да се организират обучителни семинари в областния град, които ще бъдат максимално полезни за подобряване на качеството на здравните грижи на гражданите.

След краткотрайното си посещение в Кърджали Али Арда тръгна с огромно удоволствие от любезността на гражданите ни. Надява се в най-скоро време отново да посети областния град“, заяви Ферди Мурад.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини