Емил Караиванов номиниран в две категории в конкурса Кмет на годината`2017

"Кмет на гражданите" и "Туризъм, култура, фестивали и традиции" са категориите, в които е номиниран кметът на Асеновград в тазгодишното издание на онлайн конкурса.

Гласуването за Кмет на годината`2017 стартира на 1 октомври и ще продължи до 25 октомври.. 

В първия етап, който приключи на 12 октомври, всичките 265 общини бяха номинирани в 10-те категории: 

- Кмет на годината

- Кмет на гражданите

- Паркове и градска среда

- Туризъм, култура, фестивали и традиции

- Ефективно управление на проекти

- Спорт и младежки политики

- Иновации, наука и образование

- Инвестиции и работни места

- Подкрепа за БГ производителите - фермерски пазари в града

- Tech City

Вторият етап на гласуване започва днес, 13 октомври. В 9 от категориите остават по 15 общини, получили най-много гласове. Те са разделени както следва: 5 малки, 5 средни и 5 големи общини. Малка община е такава с население до 20 000 души, средна – с население от 20 000 до 50 000 души и голяма – с население над 50 000 души.

Важно е да се отбележи, че в категорията "Кмет на гражданите" може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса на 25 октомври.

Победители ще бъдат излъчени на официалната церемония "Кмет на годината 2017". Тя ще се състои на 27 октомври, петък, от 13:00 ч., в София Тех Парк. Церемонията ще бъде излъчена по БНТ1 в същия ден от 23:15 ч.

В случай, че желаете да подкрепите кмета на Асеновград Емил Караиванов в онлайн надпреварата, можете да го направите ТУК.

В края на гласуването си, потребителят ще получи известие на основния екран, в което ще пише за кои общини и категории е гласувал. Ще бъде възможна промяна на гласа, преди натискането на последния бутон "Гласувай".

След като даде окончателно своя глас, всеки потребител ще бъде помолен да потвърди гласуването си чрез линк, който ще получи на посочен от него имейл. Там той ще може да види отново за кого точно е дал вота си.

При клик върху линка гласуването на един потребител се смята за приключило.

Гласовете, които не са потвърдени чрез имейл, няма да бъдат зачетени от системата. От един IP адрес може да бъде гласувано неограничен брой пъти за един ден. Гласуването с даден email адрес може да се случи само веднъж за целия период на гласуване в платформата. Вотът ще се случва по веднъж на всеки един от двата етапа.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини